Kategóriák
Kiemelt termékek
Kábelrendező flexibilis 930.033
Kábelrendező flexibilis 930.033

Ár: 10.000 Ft

Részletek »
Asztali elosztó Connectus 6-os, kapcsolóval 330101
Asztali elosztó Connectus 6-os, kapcsolóval 330101

Ár: 6.400 Ft

Részletek »
Rejtett konnektor, Twist fehér 931.250
Rejtett konnektor, Twist fehér 931.250

Ár: 31.100 Ft

Részletek »
Szállítás
25.000 Ft

A házhozszállítás 25.000 Ft meghaladó értékű megrendelés esetén INGYENES!


Munkalapba süllyeszthető konnektorok

2018 december 1.

Lakásfelújítás esetén egyre többen gondolnak arra, hogy a munkalapba el lehessen rejteni a konnektorokat. Bizonyos esetekben helykihasználás terén is praktikus, a konyha optikai tuningjáról nem is beszélve. Ezzel a bejegyzéssel szeretnénk három olyan süll

Erre a célra talán a legegyszerűbb megoldás a Bachmann Pix. Itt nem tudjuk nagyon variálni az összetételt, mivel egy férőhelyes készülékről van szó, viszont ha ebbe az egy helybe nem konnektort szeretnénk süllyeszteni, hanem valami mást, arra is van lehetőség. A PIX egy 68mm átmérőjű és 45mm mély konnektor, a munkalapba egy 55mm-es lyukat kell fúrni, és már süllyesztett is a készülékünk, aminek lesz egy minimális 3,5mm-es pereme. Az alap klasszikus PIX egy konnektort tartalmaz és három dekorgyűrűt. Ha valakinek nem tetszik a fekete-fehér-szürke kombináció, lehetőség van színes gyűrűk vásárlására is. (piros-rózsaszín-sárga-zöld-kék szín van egy csomagban) A Bachmann felfedezte a rést a pajzson, egyik kedvenc terméküket továbbfejlesztették. Egy üres PIX vásárlása esetén a megfelelő keretek kiválasztásával több csatlakozót is választhatunk hozzá, de az esetek 95%-ban ez egy USB töltő szokott lenni.


 

A következő termékünk, amit be szeretnénk mutatni, Twist névre hallgat, és ez is végtelenül egyszerű. A lényeg, hogy itt már két férőhely áll rendelkezésünkre, többnyire két konnektort tudunk a munkalapba süllyeszteni. Beszereléséhez egy 105mm-es lyukat kell fúrni, maga a készülék 115mm átmérővel rendelkezik illetve 40mm mélységgel, és egy minimális 2,5mm-es peremet kell elviselnünk. A Bachmann Twist három színben rendelhető: fekete, fehér és krómozott matt áll rendelkezésünkre. Ha Ön nem két konnektort szeretne munkalapjában süllyeszteni, rendelhetjük úgy is, hogy egy konnektor és egy dupla USB töltő, vagy egy konnektor mellé egy üres modult kapunk, amibe akár HDMI csatlakozót is tehetünk.
Használata nagyon egyszerű. Középen van egy kis gomb, amit benyomva tudjuk a készülék fedelét 90 fokkal elforgatni, majd használat után ugyan így a fedelet visszaforgatva a konnektor rejtve marad.


Végezetül a klasszikus munkalapba süllyeszthető – rejthető konnektor a Bachmann Elevator. Az Elevator versenytársainak többségével ellentétben nem lötyög, rendeltetésszerűen, mondhatni álomszerűen működik. Egy 80mm-es lyukat kell fúrnunk viszont biztosítani kell a készüléknek egy elég korrekt mélységet, ami kb 135mm. Az egyik legnagyobb variáció az
Elevator esetében áll rendelkezésünkre. Már a gyárilag összeállított készülékekből is biztosan tudunk válogatni, de ha valami egyedit szeretnénk, a Bachmannal meg tudjuk oldani. Az egyik legnagyobb készülék az egyik legkisebb peremmel, ami 2,1mm.


Ön nem a munkalapba szeretné süllyeszteni konnektorát, hanem a konyhaszekrényből szeretné leengedni? Nem probléma. Egy alumínium házba elrejtheti a szemnek nem való készüléket, és már kész is.


Próbálja ki, keressen minket!