Kategóriák
Kiemelt termékek
Kerti bútor szett, rattan imitáció MOANA FAMILY, fekete (2+1+1)
Kerti bútor szett, rattan imitáció MOANA FAMILY, fekete (2+1+1)

Akciós ár: 76.500 Ft

Részletek »
Konyhai elosztó Casia 4-es USB, kapcsolóval  923.008
Konyhai elosztó Casia 4-es USB, kapcsolóval 923.008

Ár: 23.486 Ft

Részletek »
Vezeték nélküli töltő 934.001
Vezeték nélküli töltő 934.001

Ár: 14.990 Ft

Részletek »
Szállítás
25.000 Ft

A házhozszállítás 25.000 Ft meghaladó értékű megrendelés esetén INGYENES!


Bútorba süllyesztett elosztó, Power Frame

2017 december 30.

A bútorba süllyesztett elosztó egyik legimpozánsabb darabja a Power Frame, illetve a Power Frame Cover. Mi a különbség a kettő között? Az alábbi blog erre ad választ.

Ha irodánkba vagy csak simán az íróasztalunkba szeretnénk egy nagyon korrekt elosztót, akkor a Power Frame jó választás. Mindenki ismeri az érzést, hogy kellene egy konnektor, kellene egy elosztó, csak egy, de az legyen kéznél. Telefon – táblagép - laptop tuti akkor akar lemerülni, amikor nagyon kellene üzemelnie. És most nem arra gondolok, hogy az Angry Birds-ben épp jó formában vagyunk.

Ha elhatároztuk, hogy a bútorba süllyesztett elosztót választjuk, akkor a Power Frame esetében két lehetőségünk van. Vagy csak keretet veszünk az elosztóhoz, vagy a csapfedeles megoldást választjuk.

A Power Frame az egyszerűbb, ez csak egy szimpla keret, az elosztókat akkor is látjuk, ha nincsenek használatban. Három különböző színű keret között választhat, fekete – fehér – rozsdamentes.
A Power Frame Cover egy magasabb szintet képvisel, használaton kívül az elosztót el lehet rejteni egy kis csapfedél segítségével. Szintén három különböző színben válogathat igényének megfelelően.

Ha kiválasztottuk a megfelelő keretet, akkor azt kell eldöntenünk, mi legyen az elosztóba. Honlapunkon két klasszikus megoldás láthat. Az egyik egy egyszerű három dugaljas megoldás (317.100), a másik, amikor 2db dugalj mellett 2db USB csatlakozót találunk. (916.0040)

Szóval a vásárlás két lépcsőben történik, veszünk egy elosztót + hozzá választunk keretet.
A Bachmann egyik nagy előnye, hogy nem kell csak a katalógusban előre összeállított termékeket lehet megvásárolni, hanem egyedi elképzeléseket is meg lehet valósítani. HA Ön szeretne egy egyedileg összeállított bútorba süllyesztett elosztót, küdjön nekünk egy ajánlatkérést az info@mmdesign.hu mail címre.