Kategóriák
Kiemelt termékek
Kábelrendező flexibilis 930.033
Kábelrendező flexibilis 930.033

Ár: 10.000 Ft

Részletek »
Asztali elosztó Connectus 6-os, kapcsolóval 330101
Asztali elosztó Connectus 6-os, kapcsolóval 330101

Ár: 6.400 Ft

Részletek »
Rejtett konnektor, Twist fehér 931.250
Rejtett konnektor, Twist fehér 931.250

Ár: 31.100 Ft

Részletek »
Szállítás
25.000 Ft

A házhozszállítás 25.000 Ft meghaladó értékű megrendelés esetén INGYENES!


Bachmann Pix - rejtett konnektor

2019 június 5.

Beköszöntött a nyár, a legnagyobb fokozatba kapcsol ilyenkor mindenki lakásfelújítás tekintetében. Egy kisebb blog sorozat keretein belül szeretnénk megmutatni a Bachmann rejtett konnektorait, soha nem késő betervezni.

A Bachmann Pix a legegyszerűbb rejtett konnektora a német gyártónak, túl sokat nem tudunk variálni rajta, de egy kis mozgásterünk azért van. Amikor piacra dobta a gyártó a Pix-et, „csak” egy egyszerű dugalj volt, amit a bútorba vagy a bútor oldalába lehetett süllyeszteni. Ma már különböző csatlakozókkal lehet variálni.

A Bachmann Pix egyik nagy előnye, az alacsony beépítési mélység, ami egész pontosan 45mm, majd beépítés után egy minimális 3mm-es pereme lesz, ami kiáll a bútorból. Átmérője 55m, ekkora lyukat kell fúrni a bútorba.Beszerelése utólag is megoldható (persze akkor már léphetnek fel problémák), és pár lépés az egész. Ki kell fúrni a bútort, be kell helyezni a Pix-et a helyére, egy csavarhúzóval rögzítjük és a végén rátesszük a dekorgyűrűt. A csomag 3 gyűrűt tartalmaz, feketét, fehéret és ezüstöt. Ha önnek ezek nem felelnek meg, lehet rendelni külön színes gyűrű csomagot is. Csuklós fedelet is lehet rá tenni, ami védi készülékünket a portól és különböző szennyeződésektől.Önnek nem dugaljra van szüksége? Most már nem probléma, egy üres modulba különböző csatlakozókat lehet tenni igény szerint, legyen az USB vagy HDMI. Ez esetben írjon nekünk egy levelet, kérjen ajánlatot, és mi összeállítjuk Önnek igényeinek megfelelően.

Következő rejtettkonnektorral foglalkozó blogunkban a DUE termékcsaládot mutatjuk be Önöknek.